Blog

Check out our Latest News!

Het begin van een horeca avontuur

Werken in de horeca is een unieke ervaring, vol dynamiek en uitdagingen. Jongvolwassenen kiezen vaak voor een horecabaan vanwege de flexibele werktijden en de sociale interactie. In de keuken draait alles om snelheid en precisie. Chefs moeten razendsnel gerechten bereiden zonder in te leveren op kwaliteit. Voor medewerkers in de bediening is multitasking de sleutel....

Wil je glazen laten bedrukken? Met dit advies hef je snel het glas met een goede partij om zaken mee te doen

Ben jij een horeca-ondernemer? En heb je bedrukte wijnglazen met je logo erop nodig? Als horeca-ondernemer wil je natuurlijk een goede indruk achterlaten bij je klanten. Een manier om dat te doen is door gebruik te maken van bedrukte glazen met daarop jouw logo. Dit laat niet alleen zien dat je om de details geeft,...

Veganistisch eten? Kies voor heerlijke noten!

Probeer jij steeds meer op je voeding te letten en twijfel je over de veganistische lifestyle? Het is bekend dat veel veganisten een tekort hebben aan belangrijke voedingsstoffen. Toch leven er veel mensen gelukkig, lang en gezond dankzij de veganistische levensstijl. In dit artikel leer je wat de grootste valkuilen zijn bij een veganistisch dieet...

Zo creëer je een vrolijk kerstfeest

Kerst wordt door velen gezien als één van de mooiste tijden van het jaar. Buiten is het koud, guur en het liefst ligt er sneeuw. Overal zijn huizen versierd met lampjes die de donkere nacht verlichten. Het is een tijd om je lekker in huis op te sluiten, als een beer die een winterslaap houdt,...

Wijnproeverij in stijl: Een verfijnde avond vol geuren en smaak

Stel je voor: een elegant ingerichte ruimte, gedempte verlichting, en een tafel vol met glinsterende wijnglazen. De sfeer is gevuld met anticipatie terwijl gasten samenkomen voor een onvergetelijke avond - een wijnproeverij in stijl. Deze verfijnde gelegenheid belooft een reis vol geuren en smaken, een ervaring die de zintuigen prikkelt en de waardering voor de...

Kruiden en specerijen: de geheime ingrediënten van culinaire meesterwerken

Kruiden en specerijen vormen de basis van talloze gerechten wereldwijd, en bieden een rijke variëteit aan smaken en aroma's. Hun gebruik gaat terug tot de vroegste beschavingen, en ze hebben de loop van de geschiedenis beïnvloed door handelsroutes, ontdekkingsreizen en culturele uitwisselingen. Dit artikel biedt een overzicht van de geschiedenis, het gebruik en de eigenschappen...

Welke keukenkruiden heb je nodig?

Of het nu uit de diepvries, gedroogd, uit de vensterbank of uit eigen tuin komt: met kruiden geef je elk gerecht een aromatisch tintje. Naast de bekende klassiekers als bieslook en peterselie behoren ook oregano, rozemarijn en basilicum tot de favorieten van amateurkoks. Zij zijn het die een mediterrane sfeer op het bord toveren en u...

Zo maak je de perfecte gehaktballen

Een leven zonder Köttbullar, gehaktballen & Co. is mogelijk, maar zinloos en moeilijk. Iedereen kent ze wel, maar ze staan ​​zelden in de schijnwerpers: gehaktballen! Als je er nog geen fan van bent, zullen we je vandaag overtuigen. In bijna eindeloze variaties (ja, we hebben het ook over gehaktballen zonder vlees) duiken ze op in de...

Maak je eigen bananenchips

Gedroogde bananenschijfjes voegen een fruitige afwisseling toe aan de snackkom. Maar niet alleen daar is de fruitige snack populair. Alles wat je nodig hebt zijn bananen en een voedseldroger. Bananen drogen in de dehydrator Het perfecte tussendoortje of als broodnodige voeding voor je zenuwen: Knapperige bananenchips uit de dehydrator zijn makkelijk zelf te maken en smaken heerlijk....