Wil je glazen laten bedrukken? Met dit advies hef je snel het glas met een goede partij om zaken mee te doen

glazen verhuren

Wil je glazen laten bedrukken? Met dit advies hef je snel het glas met een goede partij om zaken mee te doen

Ben jij een horeca-ondernemer? En heb je bedrukte wijnglazen met je logo erop nodig? Als horeca-ondernemer wil je natuurlijk een goede indruk achterlaten bij je klanten. Een manier om dat te doen is door gebruik te maken van bedrukte glazen met daarop jouw logo. Dit laat niet alleen zien dat je om de details geeft, maar het kan ook een manier zijn om je merk te versterken. Maar waar dien je rekening mee te houden wanneer je glazen wilt laten bedrukken? In deze blog delen we vijf tips met je.

Kies het juiste type glazen

Allereerst is het belangrijk om het juiste type glazen te kiezen. Bedenk waarvoor de glazen worden gebruikt en kies een goede vorm en grootte. Je wilt natuurlijk geen bierglas bedrukken met een afbeelding die beter tot zijn recht komt op een wijnglas. Besteed daarom voldoende aandacht aan het kiezen van het juiste type glazen.

Denk na over de kleuren

Het kiezen van goede kleuren voor het bedrukken van glazen is net zo belangrijk als het kiezen van goede glazen. Laat bijvoorbeeld het logo van je bedrijf bedrukken, maar denk ook na over welke kleuren het beste passen bij het sfeerbeeld van jouw bedrijf. Zorg ervoor dat de kleuren die gebruikt worden goed bij elkaar passen en dat ze aantrekkelijk zijn voor het oog van de klant.

Kies voor goede kwaliteit bedrukking

Niets is zo vervelend als een bedrukking die na een paar vaatwasbeurten al begint te vervagen. Kies daarom voor goede kwaliteit bedrukking die lang meegaat. Zeker als je van plan bent om de glazen vaak te gebruiken, is het belangrijk dat de bedrukking van goede kwaliteit is.

Bestel voldoende glazen

Als je dan toch glazen wilt laten bedrukken met jouw logo erop, bestel dan meteen voldoende. Het is altijd vervelend als je halverwege de avond zonder bedrukte glazen zit. Bovendien is het een goede investering om voldoende glazen te bestellen. Je kunt er zo namelijk voor zorgen dat er altijd bedrukte glazen beschikbaar zijn voor feestjes en evenementen.

Laat het ontwerp aan professionals over

Zorg ervoor dat je het ontwerp van de glazen overlaat aan professionals. Zij weten namelijk waar ze op moeten letten bij het ontwerpen van de glazen en kunnen ervoor zorgen dat het design perfect aansluit bij jouw bedrijf. Bovendien weten ze welke materialen en technieken het beste werken voor het bedrukken van glazen.

Met deze vijf tips in je achterhoofd kun jij als horeca-ondernemer een goede indruk maken met bedrukte glazen met jouw logo erop. Kies het juiste type glazen, denk na over de kleuren, kies voor goede kwaliteit bedrukking, bestel voldoende glazen en laat het ontwerp aan professionals over. Met deze tips zorg je ervoor dat jouw bedrukte glazen niet alleen een mooie uitstraling hebben, maar ook lang meegaan en een goede investering zijn voor jouw bedrijf.

 

Bron: https://victoriahoreca.nl/

 

Deel dit artikel